Ski & Snowboad

Generelt

Vi har valgt at opdele vurderingen af snesport i to kategorier.

1. Ski, snowboard & off-pist

2. Langrend & rulleski


Der er forskel på hvilke vilkår der bliver optaget under, samt hvad vores kamera briller skal kunne modstå, og vores solbriller har derfor fået forskellige karakterer i de forskellige kategorier.


Ski, snowboard & off-pist

Til ski, snowboard & off-pist anbefaler vi vores Saturn eller Neptune model.


Når vejret er dejligt og solen skinner over skiløjperne, så er der ikke noget fede en at smække et par solbriller på, og så suse ud på pisterne.
Med et par af vores kamera briller kan dine solbriller oven i købet optage din skitur fra dit synspunkt.

Linserne i vores kamera briller leverer klarest video i lyse omgivelser, og den hvide sne skaber et belyst miljø, som danner de perfekte optagningsvilkår for vores solbriller.

Vi anbefaler at du ikke anvender Mercury i sammenhæng med sne, da sneen i tilfælde af styrt eller snevejr let kan indtrænge brillen og beskadige teknologien, og dermed gøre brillen ufunktionsdygtig.


Derfor skal du vælge Saturn

Hvis du er typen som er mest til de planlagte ruter, og du godt kan lide at køre langsomt ned langs bjerget, nyde udsigten og oplevelsen, så er det Saturn du skal have fat i.

Saturn har et klassisk og stilrent design. Den er meget neutral, ser super godt ud, og det kan være svært at spotte, at den rent faktisk har et indbygget kamera. Den sidder med sine gummiender på armene super godt fast på dit hoved, så den ikke falder af på skiløjpen.  

Saturn har en tæthedsgrad på IP22, og den tager dermed ikke skade af lidt sne, men vi fraråder dog at bruge den i kraftigt snevejr.  

Den optager også i et 16:9 format, som er det mest anvendte, hvorimod Neptune optager i et 4:3 format.


Vores Saturn model er altså velegnet til dig, som gerne vil se godt ud imens, at du nyder og optager skituren.


Derfor skal du vælge Neptune

Er du derimod typen som falder meget når du står på ski eller snowboard, eller elsker du at køre off-pist i den dybe sne?
Så er det Neptune du skal have fat i, da Neptune ikke tager skade af sneen, og samtidig kan spændes fast til dit hoved ved hjælp af en strop som medfølger ved køb.

Hvis du står i vildt vejr, så vil vi også anbefale Neptune, da den kan holde til alt slags vejr, og den sidder tæt til dine kinder, så der ikke kan komme objekter op og forstyrre dine øjne.

Der er opbygget mere kompakt og aerodynamisk design end vores Saturn model, og kan holde til lavere temperaturer (ca. -5°C).

Derudover kan den bedre holde til fald på skiløjpen.


Vores Neptune model er altså velegnet til dig, som er en af de vilde skiløbere.Langrend & rulleski

Til langrend & rulleski anbefaler vi vores Mercury, Saturn eller Neptune model.


Hvis du elsker at få din motion igennem skisport, og du synes det kunne være fedt at optage dine ture på stien gennem skoven eller over sneen, så skal du have fat i et par af vores kamera briller.

De gør det super let at optage, dele og kigge tilbage på alle tidligere øjeblikke på ruterne, og i visse tilfælde fange de ekstraordinære oplevelser.


Derfor skal du vælge Mercury

Hvis du står på rulleski, og du har tendens til at stå i en foroverbøjet stilling, så er det vores Mercury model du skal have fat i.

Mercurys kamera er vinklet en smule opad, og dette gør, at optagelserne vil vise, hvad der er forud for dig, frem for hvad der er foran på jorden.

Står du derimod ikke i en foroverbøjet stilling, så anbefaler i vores Saturn model.

Den er ikke ligeså velegnet til langrend, da et mildt snevejr let kan forårsage skade på brillen.    


Mercury har ellers sine fordele i, at det er en klassisk "wraparound", opbygget med et aerodynamisk design, hvor de store og tykke linser beskytter øjnene godt, og samtidig tillader et bredt uforstyrret synsfelt.

Desuden er Mercury den eneste model som bliver leveret med gule linser. De gule linser gør det lettere at se fordybninger i terrænet, og de er derfor optimale til gråvejrsdage og skumringsture, hvor landskabets konturer "smelter" sammen.

Derudover optager den også i et 16:9 format, som er det mest anvendte, hvorimod Neptune optager i et 4:3 format.


Derfor skal du vælge Saturn

Vores Saturn model er super velegnet til langrend og rulleski, hvor det går mere ud på at nyde turen og omgivelserne.

Dens stilrene design gør den meget neutral, og det kan være svært at spotte, at det ikke er en helt almindelig solbrille.

Den sidder med sine gummiender på armene super godt fast på dit hoved, så den ikke falder af på turene.

Saturn har en tæthedsgrad på IP22, og den tager dermed ikke skade af lidt sne, men vi fraråder dog at bruge den i kraftigt snevejr.

Derudover optager den også i et 16:9 format, som er det mest anvendte, hvorimod Neptune optager i et 4:3 format.


Derfor skal du vælge Neptune

Hvis du forventer at skulle stå i kraftigt snevejr eller regnvejr, så skal du have fat i vores Neptune model.
Med en tæthedsgrad på IP66 kan den holde til alt slags vejr, og den sidder tæt til dine kinder, som forhindrer objekter og andre ting i at forstyrre dine øjne og dit udsyn.

Dette betyder altså, at vores Neptune model kan holde til alle mulige scenarier i forhold til langrend og rulleski.