Guide til Brillevalg

Hvem har lavet vurderingerne?

Nordic SmartGlasses har udført en række tests på vores briller i samarbejde med en masse professionelle og hobby entusiaster, og på baggrund af disse resultater har vi lavet vores vurdering. Vi opdaterer løbende Guiden med nye billeder, beskrivelser og vurderinger.

Har vi glemt noget?

Vi hos Nordic SmartGlasses har gjort os umage i at teste og vurdere vores briller i en lang række sportsgrene og fritidsaktiviteter. Hvis vi endnu ikke har testet og vurderet vores briller til din hobby/fritidsaktivitet ønsker vi at du kontakter os gennem email på support@nordicsmartglasses.dk. Vi vil derefter teste og vurdere brillerne til din hobby eller fritidsaktivitet og på den måde udvide vores guide.

For lidt information?

Hvis du stadig har spørgsmål til din anvendelse af brillerne, så kan du enten ringe til os på +45 2570 7008, eller skrive en email til support@nordicsmartglasses.dk. 

Vi søger testere!

Der er uendelig mange sportsgrene, som vi endnu kan teste vores kamera solbriller i, og derfor søger vi stadig hobbyentusiaster og profesionelle, som er interesseret i at teste vores modeller indenfor deres fag.
Hvis du tænker at dette er dig, så send en mail til os på support@nordicsmartglasses.dk med noget information om dig, samt hvad du gerne vil teste modellerne i, og så vil vi vende tilbage til dig.