Skating & Løbehjul

Generelt

Vi har valgt at opdele vurderingen af skating i tre kategorier.

1. Skateboard

2. Løbehjul

3. Longboard / Cruiser


Der er forskel på, hvad man ser på optagelserne, samt hvilke vilkår der bliver optaget under, og vores solbriller har derfor fået forskellige karakterer i de forskellige kategorier.


Skateboard

Til skateboard anbefaler vi vores Saturn model.


Løbehjul

Til løbehjul anbefaler vi vores Saturn model.


Vores Saturn kamera brille leverer nogle helt unikke point of view optagelser ved brug i sammenhæng med løbehjul.
På optagelserne kan man se løbehjulet, og hvilke tricks der bliver udført, og denne unikke PoV visning har ikke været muligt i denne sportsgren før nu.

Hvis du selv står på løbehjul, og du synes det kunne være fedt at dele dine tricks med andre, så vil vores solbriller være optimale til dette, eventuelt som supplerende materiale til en større sessionsvideo.

Mercurys kamera er vinklet en smule opad som gør, at løbehjulet ikke bliver præsenteret på samme måde i optagelserne.  


Med vores Saturn model kan du også se godt ud imens du udfører dine tricks og kører rundt i parken.

Den har nemlig et klassisk og stilrent design, som gør den meget neutral, og det kan være svært at spotte, at den rent faktisk har et indbygget kamera.


Den sidder med sine gummiender på armene super godt fast på dit hoved, så den ikke falder af, når du udfører dine tricks.

Saturn har en tæthedsgrad på IP22, og den kan dermed godt holde til svag regn, men vi fraråder dog at bruge den i regnvejr.


Dette billede er taget med vores Saturn model

Billede taget med kamera brille: person udfører bar spin på et løbehjul

Longboard / Cruiser

Til longboard / cruiser anbefaler vi vores Saturn eller Mercury model.


Der er forskellige anvendelser af longboard og cruiser boards, så vores anbefaling af Saturn eller Mercury er baseret på denne forskel.

Derfor skal du vælge Mercury
Hvis du en af de personer, som kører med +85 km/t ned af bakker, så står du oftest i en stilling, hvor du er bøjet langt ned i knæene, og dit ansigt vil dermed pege skråt ned mod jorden.
Derfor anbefaler vi Mercury til dette, da Mercurys kamera er vinklet en smule opad. Denne vinkling gør, så man stadig kan se terrænet, samt hvad du egentlig selv ser når du kører.
Derudover er Mercury opbygget med et aerodynamisk design, og de store linser beskytter øjnene godt, og tillader samtidig et bredt uforstyrret synsfelt.
Mercury er også den eneste model som bliver leveret med gule linser, og de linser gør det lettere at se fordybninger i terrænet, hvis du er ude og stå på en gråvejrsdag eller i skumringstiden, hvor landskabets konturer "smelter" sammen.

Derfor skal du vælge Saturn

Hvis du ikke er en fartdjævel på dit longboard, men blot nyder at cruise ned af vejene og mærke vinden suse på kroppen, så har du ofte en mere afslappet og oprejst stilling, og dit ansigt vil derfor ikke have samme tendens til at pege ned mod jorden.
Derfor anbefaler vi Saturn til dette, som altså ikke har den samme vinkling på kameraet som Mercury.
Saturn vejer også en smule mindre, og det aerodynamiske design som Mercury er bygget med, er ikke nødvendigt på samme måde i dette scenarie.

Derudover har Saturn et klassisk og stilrent solbrille-look, hvor man med Mercury tydligere kan se, at det ikke er en helt almindelig solbrille.