Generelt

Vi har valgt at opdele vurderingen af cykling i tre kategorier.

1. Racercykel

2. Mountainbike

3. BMX


Der er forskel på, hvordan man anvender de forskellige typer af cykler, samt hvilke vilkår der bliver optaget under, og vores solbriller har derfor fået forskellige karakterer i de forskellige kategorier.


Racercykel

Til racercykel anbefaler vi vores Mercury model.


Når man cykler langs en landevej eller lignende, så peger ansigtet oftest en smule nedad, og vores blik fremad.
Dette betyder, at dele af din optagelse vil have et begrænset udsyn, medmindre du anvender Mercury.
Mercurys kamera er nemlig vinklet en smule opad, og denne funktion imødegår netop den udfordring.

Derudover er Mercury en "wraparound", opbygget med et aerodynamisk design, hvor de store linser beskytter øjnene godt, og samtidig tillader et bredt uforstyrret synsfelt.

Vores Mercury model er også den eneste model som bliver leveret med et par gule linser, som kan være en fordel på gråvejrsdage og skumringsture, hvor landskabets konturer "smelter" sammen.

Vær opmærksom på, hvor meget du svinger hovedet når du cykler. Nogle personer svinger hovedet mere end andre, og du kan derfor risikere, at det påvirker dine optagelser.

Disse billeder er taget med vores Mercury model.

Billede fra cykeltur taget med mercury kamera briller
Billede fra anden cykeltur taget med mercury kamera briller
Billede fra tredje cykeltur taget med mercury kamera briller

Mountainbike

Til mountainbike anbefaler vi enten vores Saturn eller Mercury model.


Når du skal ud og køre en tur på mountainbike i bjergene eller i skoven, så kan man få nogle super fede optagelser, hvis man anvender et par af vores kamera briller. Med dem vil du altid kunne kigge tilbage på disse optagelser, og mindes dine tidligere udflugter.

Derudover giver de dig også muligheden for at dele dine ture fra dit synspunkt.

Vær opmærksom på, om du kører i et tæt terræn med mange udfordringer, eller et lidt mere åbent terræn med få udfordringer.


Derfor skal du vælge Mercury

Som standard anbefaler vi Mercury til alle mountainbikere. Det gør vi fordi, at man ofte har tendens til at kigge på, hvad der er foran én selv på jorden, for eksempel rødder fra træer, ujævnt landskab og andet, som gør det nødvendigt at se, hvad man skal til at køre over.

Mercurys kamera er vinklet en smule opad, og dette gør, at optagelserne vil vise, hvad der er forud for dig, frem for hvad der er foran på jorden.

Derudover har Mercury sine fordele i, at det er en klassisk "wraparound", opbygget med et aerodynamisk design, hvor de store linser beskytter øjnene godt, og samtidig tillader et bredt uforstyrret synsfelt.

Desuden er Mercury den eneste model som bliver leveret med gule linser. De gule linser gør det lettere at se fordybninger i terrænet, og de er derfor optimale til gråvejrsdage og skumringsture, hvor landskabets konturer "smelter" sammen.


Derfor skal du vælge Saturn

På mountainbike er man ofte klar på at skulle lette numsen fra sadlen, og ens ansigt har derfor ikke den samme tendens til at pege nedad, som når man kører på racercykel.
Så hvis du er typen som ikke kører utrolig vildt mountainbike, hvor der er en masse forhindringer med korte mellemrum, så kan du sagtens slippe af sted med et par af vores Saturn model.

Desuden sidder Saturn med sine gummiender på armene super godt fast på dit hoved, så den ikke falder af under cykelturen.

Saturn har et klassisk og stilrent design. Den er meget neutral, og det kan være svært at spotte, at den ikke er en helt almindelig solbrille.

Saturn vejer lidt mindre end Mercury, og kan tage billeder uden at skulle afslutte en optagelse.

Disse billeder er taget med vores Mercury model.

Billede fra mercury kamera brille på mountainbike
Billede fra mercury kamera brille på mountainbike tur

Disse billeder er taget med vores Saturn model.

Billede fra saturn kamera brille på mountainbike
Billede fra saturn kamera brille på mountainbike tur

BMX

Til BMX anbefaler vi vores Saturn model.


Når du er i parken og lave tricks, så kan du med et par af vores kamera briller få nogle helt unikke optagelser fra dit synspunkt.

Hvad end det er når du hopper ud over 5-trins, slider langs en rail, eller laver 180-tailwhip på rampen, så er det nogle utrolige optagelser, som du nu kan gemme og dele med dine venner.


Det er vigtigt at du kan bevare din gode stil, når du udfører dine tricks på BMX. Vores Saturn model opfylder dette til punkt og prikke, der den med sit klassiske og stilrene design ser super godt ud.
Derudover kan det faktisk være svært at spotte, at den ikke er en helt almindelig solbrille.


På BMX sidder man sjældent med numsen på sadlen, og ens ansigt har derfor ikke den samme tendens til at pege nedad, som når man kører på racercykel. Derfor vil vores Saturn model levere fantastiske optagelser i disse scenarier.


Saturn sidder med sine gummiender på armene super godt fast på dit hoved, så den ikke falder af under udføringen af dine tricks.