Skydebrillen med indbygget kamera og z87+ certificering


Billede af en jæger og en jagthund, hvor jagthunden skal til at sendes af sted. Jægeren bærer Mercury, som er en godkendt skydebrille med et indbygget kamera.

Som andejæger, buejæger, fasanjæger eller lignende, så ved du, hvor svært det kan være at få sin jagt på video, så man let kan kigge tilbage, og få minderne frem igen. Nogle bruger deres telefon, nogle bruger GoPro og lignende, men ingen af de metoder giver den samme oplevelse, som du får med Mercury.


Mercury er en solbrille med 1,5 mm tykke beskyttelseslinser, og så kommer den med et indbygget kamera. Udover at beskytte dine øjne fra solen med sine mørke linser, så kan den også med sine gule linser fremhæve landskabets kontur, eller bruges i skumring med de klare linser.


Med en z87+ certificering er der garanti for, at dine øjne er beskyttede fra objekter, krudtslam, hardball kugler og hvad du ellers skulle kunne komme ud for.


Sikkerheden er altså på plads, men hvad med optagelserne? Kameraet sidder lige imellem øjnene, så optagelserne viser, hvad du ser. Kigger du efter fasaner, så ser man din teknik på videoen. Sender du hunden ud for at støde, så ser man det på videoen. Skyder du en and i luften, ja, så ser man det på videoen.

Optagelserne bliver startet med et enkelt tryk på en knap, og du har dermed frie hænder, når du optager. Dette sikrer dig, at du kan forblive fokuseret i momentet, så du ikke skal tænke på, om det nu kommer med på videoen.

Billede af en mand med en sniper som ligger i en busk med camouflagetøj og mercury kamera skydebriller

Til bukkejagt kan det være svært at få ordentlig video, da kikkertsigtet ofte vil være i vejen, når man siger og skyder, men de er fantastiske til andejagt, fasanjagt eller en tur på flugtskydebanen.


Optagelserne står skarpt i fuld HD (1920x1080p til de tekniske), og med 30 billeder i sekundet er det flydende optagelser. Batteriet leverer video i op til 80 minutter på en opladning, men den kan også optage samtidig med at den oplader, så hvis man har en power bank med ude, så kan man forlænge levetiden til 5,5 timer, da det er så mange timers optagelser der er plads til på brillen.


Hvis du mangler en let og billig måde at kunne optage dine jagtture på, så er Mercury lige noget for dig!

Billede taget med Mercury kamera skydebrille, taget på en flugtskydebane.