Optag din ridetur med disse smarte solbriller


Saturn kamera solbrille med polariserede linser og 1920x1080p ved 30 fps

Du kender følelsen. Sommeren er lige om hjørnet, og de grønne blade er sprunget ud på træerne i Danmarks skove og parker. Det er den perfekte tid at tage en tur på hesten og nyde naturen og duften af forår.


Solen står skarpt, og det er derfor vigtigt, at du beskytter din hud med solcreme og dine øjne med solbriller. Hvorfor så ikke have et par solbriller med, som også kan optage turen?

Camilla som er hesterytter står og poserer sammen med sin hest og saturn kamera solbrille på.

Saturn er en solbrille med et moderne design og så har den et indbygget kamera, som sidder lige imellem dine øjne. Med et tryk på en knap får du mere end 50 minutters optagelse fra rideturen, om det er skridt, trav eller galop gennem skoven eller på terrænbanen.


Funktionen med et kamera i solbrillen er et værktøj, som kan hjælpe dig med at forbedre din egen ridning. Under optagelserne har du begge hænder frie, så sagtens kan styre hesten, og du ikke skal fokusere på hvor du optager.

Optagelserne indikerer, hvor dit syn og fokus er i diverse situationer, for eksempel et spring, og man kan også se hestens bevægelsesmønster, hvis man optager den under longering, hvilket kan være svært at få optagelser af med et håndholdt kamera.

Videooptagelserne kommer også med lyd, så det er muligt at optage sine undervisningstimer, og få alle guldkornene fra sin underviser på video.

Hvilken rute skal du optage først?

Et billed taget med saturn kamerabrillen fra ryggen af en hest ude i en grøn skov, og med endnu en rytter med længere fremme i billedet.