Mercury, den høj-teknologiske kamerabrille, som rammer plet


Et billede af Mercury kamera solbrille.

Teknologien er i konstant udvikling, og som resultat af dette, opstår der hele tiden nye løsninger til forskellige udfordringer. Du kender måske selv udfordringen i at skulle optage en begivenhed eller en hobby, hvor din oplevelse bliver forringet, da du skal holde på din telefon eller kamera og sørge for, at det er de rigtige ting der kommer med i billedet.


Alt dette bliver meget lettere med Mercury.


Mercury er nemlig ikke bare en solbrille, men en kombination af solbrille og kamera. Kameraet er nemlig bygget ind i brillestellet og sidder lige mellem dine øjne. Det betyder, at du har begge hænder frie under optagelserne, og du kan være sikker på, at det du kigger på, også vil være med på optagelserne.

Så er det slut med problemer med at få optaget cykelturen, turen på flugtskydebanen, andejagten mm.


Mercury adskiller sig fra andre sportsbriller, men giver stadig alt det en sportsbrille skal have.

Den er z87+ certificeret, hvilket vil sige, at den sagtens kan holde til- og vil beskytte dig fra krudtslam, småsten, hardball kugler og meget mere.

Dens brede linser giver dig et klart, bredt og uforstyrret udsyn, og så kommer de med både mørke-, gule- og klare linser, så de både kan bruges på gråvejrs- og solskinsdage.


En anden smart fidus er vinklen på kameraet. Det er nemlig vinklet en smule opad, så man er sikret et godt udsyn på optagelserne af f. eks. sin cykeltur eller skydning. I alle situationer, hvor man normalt har hovedet en smule nedad, eller hovedet vendt in mod et gevær, så vil denne vinkel på kameraet have en kæmpe betydning for optagelserne.


Så er der selvfølgelig kameraet i sig selv, som trods sin meget lille størrelse leverer skarpe klare optagelser i fuld HD (1920x1080p) ved 30 fps (billeder per sekund), og tager billeder i 12 Mega Pixels. Du får også lyd med på optagelserne, fra den indbyggede stereo mikrofon.

Landsholds bueskytte Martin Laursen sigter med sin bue med Mercury kamera brille på.

Du tænker måske, at det virker besværligt at styre hvornår man optager, tager billeder, eller gør ingenting, men alt dette er gjort super brugervenligt. Solbrillen har nemlig to knapper, hvor alle funktioner styres fra. Ét tryk på den ene knap, og så er du igang med at optage, til du trykker på den igen. Den anden knap bruges til at tage billeder.


For at gøre det hele meget lettere, så har den også indbygget LED’s i stellet, som fortæller, om du er igang med at optage, tager et billede, eller om brillen oplader/er færdig med at oplade.