Leveringsinformation - EAN

Som kunde skal du modtage din pakke hurtigt og med den sikreste form for levering. Derfor har Nordic SmartGlasses valgt at benytte PostNord som leveringspartner. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering. Opstår der imidlertid forsinkelser hos PostNord, vil dette forsinke leverancen til dig tilsvarende. 


Vi har sædvanligvis 1-3 dages leveringstid. Har vi givet dig besked på mail om at din pakke er på vej, og du intet hører fra Post Nord, så ring eller skriv til os, så sender vi et link til din forsendelse. 


PostNord's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk, at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. 


Nordic SmartGlasses.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNord's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan være 2 dage om at nå frem. Vi tager dog altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.Ved levering til erhverv bruger vi GLS og altid dag-til-dag. 


Ved levering til udlandet bruger Nordic SmartGlasses DHL - levering typisk 2-3 dage inden for EU - og 3-4 dage uden for EU.

Kommuner & Virksomheder - EAN

Her kan bestilles direkte på hjemmesiden og få tilsendt faktura via EAN, indsæt blot jeres EAN-nr. i bemærkningsfeltet og vælg bankoverførsel som betalingsform, så bekræftes ordren med det samme. 


Nordic SmartGlasses leverer også gerne til Færøerne, Grønland og det øvrige udland, men kun mod forudbetaling via bankoverførsel. 


Udenfor DK afholder du selv forsendelsesudgifter. 


Bankoverførsel:


Reg.nr. 7136 Konto 0001032460