Derfor er Saturn en suveræn tilføjelse til grejsamlingen


Saturn Solbrille Indbygget HD Kamera 1920x1080p ved 30 fps

Du kigger ud over søen, og kaster din wobbler ud over bådens kant. På et spinstop kommer hugget, og du kan mærke, at der er bid. Med en hurtig bevægelse trykker du på en knap på dine solbriller, og så er du igang med at optage hele kampen.


Det er intet federe end at få en stor fisk på krogen, kæmpe med den, og til sidst få den

op af vandet. Det kan til gengæld være svært at fange hele oplevelsen på video, så man kan se tilbage på den.

Med Saturn, en solbrille med indbygget kamera og polariserede linser, kan du blot ved et tryk på en knap få hele fangsten optaget fra din synsvinkel.


Brillerne leverer nogle utrolig flotte optagelser i foråret, efteråret og om sommeren, men batteritiden falder, ved temperaturer under 3 grader.

Den har et utroligt lækkert design, og så er der sat gummiender på armene, så den sidder godt fast på dit hoved, og ikke ryger af under brug.

Billede fra Saturn kamera solbrille, hvor en gedde med en wobler i munden bliver tager i nettet

Kameraet i Saturn optager video i op til 1920x1080p med 30 billeder i sekundet, og den kan tage billeder i 12 mega pixel. Dette sikrer klare og skarpe optagelser, hvor man tydeligt kan følge situationen.

Kameraet har også automatisk hvidbalancering, som fjerner urealistiske farveafstøbninger, og dermed skaber en naturlig blå farve på optagelserne, og der er indbygget autofokus og videostabilisering.

Brillen har en driftstid på 50+ minutter, hvilket giver plads til mange fisk. På lange ture kan tiden dog forlænges ved at optage samtidig med, at brillen er forbundet til en power bank.

Saturn kamera brille med blå spejlrefleks linser i.

Brillerne leveres med klare og mørke linser, og der kan tilkøbes Blå Spejl Linser, som er som skabt til fiskeri. Det blå farvefilter gør det lettere at se gennem vandet, og du kan dermed skabe dig et bedre overblik. Den tager heller ikke skade af lidt stille regn og eventuelle pjask fra store fangster, da den har en tæthedsgrad på IP22.