Den perfekte solbrille til aktiviteter på vandetEr du typen som elsker at have sjov på vandet, hvad end det er vandski, jetski, sejlads eller surfing, så er denne gadget perfekt til dig. Du kan nemlig optage alle oplevelserne lige fra dit synspunkt med denne solbrille, som har et indbygget kamera i brillestellet.


Kameraet er placeret lige imellem dine øjne, så man altid ser, hvad du ser, på optagelserne.
Du tænker måske, at aktiviteter på vandet kan være voldsomme, og at brillerne let kan falde af, men der medfølger en flydende strop som kan spændes til, så de sidder godt fast til hovedet, og skulle de nu ryge af alligevel, så flyder stroppen i vandoverfladen, så brillerne ikke synker til bunds.

Samtidig har brillen en IP66 certificering, så den kan sagtens klare at ligge i vandet i flere minutter.

Et billede taget fra Neptune vandtæt kamera solbrille.

Solens stråler reflekteres kraftigt fra vandoverflader, og det er derfor vigtigt, at dine øjne er fuldt beskyttede, og det bliver de med de polariserede UV400 certificerede linser.

Polariseringens funktion er netop at reducere skarpt reflekteret lys fra overflader så som vand, sne og glas, hvor det skarpe lys ellers kan udgøre en trussel, hvis det blokerer dit syn.


Brillen har en enkelt knap i stellet, og giver du denne et enkelt tryk, så er du igang med at optage. Holder du den inde i tre sekunder stopper du optagelsen. Udover dette er der indbygget vibration og LED’s, som blandt andet indikerer, om du er igang med en optagelse, tager et billede, eller om brillen oplader/er færdig med at oplade.

For at få fat i dine optagelser, så skal du blot forbinde brillen til din computer ved hjælp af det mikroUSB kabel som medfølger.


Du kan altså let optage alle dine oplevelser til lands, til vands og i luften med denne model, og samtidig have frie hænder under optagelserne.