Saturn, den perfekte kombination af solbrille og kameraSaturn kamera solbrille som hviler i sandet på en strand med polariserede blå spejlrefleks linser i.

Et kamera i solbrillen er den letteste måde at optage og gemme sine oplevelser, eventyr og rejser. Saturn er et pragteksemplar til dette.


Med et tryk på en knap får du mere end 50 minutters video fra din synsvinkel, og kombinationen leverer helt unikke optagelser i forhold til alle andre former for kameraer, da kameraet er placeret lige imellem dine øjne.

Du har frie hænder under optagelserne, og du har derfor mulighed for at optage nogle oplevelser, som ellers kunne være besværlige at få på video. Det betyder også, at du kan være med i nuet og nyde alle oplevelserne fuldt ud, da du ikke skal gå med et kamera i hænderne, og sikre dig, at det peger den rigtige vej.


Saturn er bygget i et materiale, som er valgt ud fra komfort og udseende, og den er derfor behagelig at have på. Kameraet lægger folk ikke mærke til, og så ser den samtidig super godt ud. Se den lige.

Billede af saturn kamera solbrille.

Saturn kommer med et sæt klare- og mørke linser, så du kan optage både inden- og udendørs aktiviteter. De mørke linser har UV400 beskyttelse, som blokerer alle skadelige stråler fra solen, og så er de polariserede.

Skarpt lys fra reflekterende overflader så som sne, glas eller vand gør det svært at skelne mellem farver og se klart, men polariseringen reducerer dette skarpe lys markant.

Saturn har også indbygget vibration og en blå og rød LED, som blandt andet indikerer, om du er igang med en optagelse eller tager et billede.


Kameraet i Saturn optager video i op til 1920x1080p med 30 billeder i sekundet, og den kan tage billeder i 12 mega pixel.


Du har mulighed for at ændre på disse indstillinger samt sætte et tidsstempel på dine videoer under tilslutning til en computer. Kameraet har også automatisk hvidbalancering, som fjerner urealistiske farveafstøbninger, og der er indbygget autofokus og videostabilisering, og med plads til mere end 5 timers video kan du optage en masse oplevelser.


Brillen er opbygget med et let design, og med en IP grad på 22 er brillen støv- og støvregnafvisende. Der er altså ingen grund til ikke at begynde at fange dine oplevelser på video, så de aldrig bliver glemt.