Nu kan du optage din flyvetur med dine solbriller


Saturn kamera solbrille 1920x1080p ved 30 fps

Det er de færreste som får muligheden for at se udsigten fra- og få følelsen af at sidde i et cockpit, og hvis du ønsker at fange den komplette oplevelse af at flyve på video, så er det Saturn du skal have fat i.


Saturn er et fantastisk værktøj som pilot, da den effektivt viser hvad man som ser pilot på sin flyvetur.

Den har en udzoomet kamera tilstand, hvilket gør, at man på optagelserne ser tingene fra det helt samme perspektiv som piloten, altså hele forruden og en stor del af kontrolpanelet.

Man kan se kortet, hvis man er i gang med at navigere, og man kan se notaterne på sit kneeboard, hvis man er ved at lytte ATIS.

Denne zoom effekt betyder altså, at man kan se meget af, hvad der foregår i cockpittet på videoen.

Billede taget med saturn kamera solbrille fra en pilots synsvinkel i et fly i luften.

Kameraet i Saturn optager video i op til 1920x1080p med 30 billeder i sekundet, og den kan tage billeder i 12 mega pixel. Dette sikrer klare og skarpe optagelser, som tydeligt viser landskabet, udsigten og kontrolpanelet.

Kameraet har også automatisk hvidbalancering, som fjerner urealistiske farveafstøbninger, og der er indbygget autofokus og videostabilisering.

Brillen har en driftstid på 50+ minutter, så man kan eventuelt optage letningen, landingen og noget fra midten af turen. Man kan også forlænge optagetiden tiden ved at forbinde brillen til en power bank samtidig med, at den optager.

Endnu et billede taget fra Saturn i luften.

Saturn kan sagtens sidde under et headset uden, at optagelserne bliver påvirket af flyets rystelser, eller at støjreduktionen i headsettet bliver forstyrret. Man lægger faktisk ikke mærke til, at man har Saturn på, når man er ude og flyve.

Nede på jorden leverer brillens mikrofon glimrende lyd, hvor man kan høre alt hvad piloten kommunikerer enten til ATC eller passagerer. Dog kan man ikke høre, hvad ATC svarer igen. I luften kan man heller ikke høre kommunikationen grundet støj fra motoren.


Saturn leverer en fantastisk all-round oplevelse af ens flyvetur med den perfekte kombination af instrumentation og landskab på videoen.