Flyvning

Til flyvning anbefaler vi enten vores Saturn eller Mercury model.


Det er de færreste som får muligheden for at se udsigten fra- og få følelsen af at sidde i et cockpit, og det har indtil nu været svært, at få optagelser fra, hvad piloter egentlig ser på deres flyvetur.
Det er nu blevet nemt at få optagelser med hjem fra turen, som kan deles med andre eller gemmes som et minde.

Der er en forskel på, hvordan de to anbefalede modeller filmer i flyvesituationer, og det er i sidste ende op til den enkelte pilot, hvilken type optagelser man ønsker. Begge modeller leverer glimrende og udstående video i høj kvalitet og fanger følelsen af at flyve.


Vores Neptune model forstyrrer den aktive støjreduktion i headsettet, og vi anbefaler derfor ikke denne model til flyvning.


Derfor skal du vælge Saturn

Hvis du ønsker at fange den komplette oplevelse af at flyve, så er det vores Saturn model du skal have fat i.
Saturn har et klassisk og stilrent design. Den er meget neutral, ser super godt ud, og det kan være svært at spotte, at det ikke er en almindelig solbrille.

Der hvor Saturn virkelig skiller sig ud i forhold til flyvning, er ved dens mere udzoomet kamera tilstand, hvilket gør, så man på optagelserne ser tingene fra det helt samme perspektiv som piloten, altså hele forruden og en stor del af kontrolpanelet.
Man kan se kortet, hvis man er i gang med at navigere, og man kan se notaterne på sit kneeboard, hvis man er ved at lytte ATIS.
Denne zoom effekt betyder altså, at man kan se meget mere på videoen, end med vores andre modeller.
Derudover sidder Saturn med sine gummiender på armene godt fast på hovedet, og den kan sagtens sidde under headsettet uden, at optagelserne bliver påvirket af flyets rystelser, eller at headsettets støjreduktion bliver forpurret.
Man lægger faktisk ikke mærke til, at man har Saturn på, når man er ude og flyve. Nede på jorden leverer brillens mikrofon glimrende lyd, hvor man kan høre alt hvad piloten kommunikerer enten til ATC eller passagerer. Dog kan man ikke høre, hvad ATC svarer igen.
I luften kan man dog ikke høre kommunikationen grundet støj fra motoren.

Saturn leverer en fantastisk all-round oplevelse af din flyvetur med den perfekte kombination af instrumentation og landskab på videoen.


Derfor skal du vælger Mercury

Hvis du ønsker at fange din flyvetur med fokus på udsigten gennem forruden, så er det vores Mercury model du skal have fat i.
Mercurys indbyggede kamera er vinklet en smule opad, som betyder, at dine optagelser har et unikt fokus på udsynet gennem forruden.
Mercury fokusere på landskabet og flyets næsestilling, som er de primære navigationsmidler når man flyver VFR.
Derudover er Mercurys kamera også specielt ved at være zoomet en lille smule ind, hvilket betyder, at man kan se mere af udsigten, samt at objekter der er på videoen ser større ud. Det kan for eksempel være bygninger, søer, byer, andre luftfarttøjer, osv. Dette betyder at man med Mercury får et større fokus på navigationen med visuelle referencer. Man får dog stadig kontrolpanelet med på sine optagelser, når man kigger ned på instrumenterne.
Mercury modellen sidder godt fast på hovedet, med sit "wrap around" design giver den et bredt og uforstyrret synsfelt.
Optagelserne bliver ikke påvirket af flyets rystelser, og Mercury sidder behageligt under headsettet uden at ødelægge dets støjreduktion.

Nede på jorden levere brillens mikrofon glimrende lyd, hvor man kan høre alt hvad piloten kommunikere enten til ATC eller passagerer.

Derudover sidder mikrofonen på Mercury et sted, hvor det faktisk i nogle situationer er muligt at fange ATC svar. Dog kan man ikke høre hverken piloten eller ATC når man er i luften grundet støj fra motoren.

Disse billeder er taget med vores Saturn model

Disse billeder er taget med vores Mercury model